Onze diensten

Onze normen

Support

Uw klanten kunnen altijd contact met ons opnemen om vragen te stellen over de desbetreffende levering.

Ecologisch te werk gaan

Door onze jonge vloot en goed uitgestippelde routes zorgen wij ervoor dat onze uitstoot wordt geminimaliseerd.

Door weer en wind

Vriestempraturen of hittegolven houden ons niet tegen om onze passie uit te voeren. AM-express staat het hele jaar door klaar om u van dienst te zijn.

Op maat van uw wensen

Bij ons wordt de zin 'klant is koning' hoog in het vaandel gedragen. Door onze flexibiliteit kunnen wij zo goed als alle wensen van de klanten vervullen.

Verhuizen

AM-express staat graag bij bij uw particuliere verhuizing. Verhuizen is een aangrijpende gebeurtenis. Uw vertrouwde thuis maakt plaats voor een nieuw avontuur. Is alles geregeld? Klopt de hypotheek? Is uw adreswijziging bij alle instanties in goede orde ontvangen? Er zijn zo veel facetten waar u zich op moet focussen dat de daadwerkelijke verhuizing vaak als een last wordt ervaren. Het is fijn als u hier geen omkijken naar heeft. Dat begrijpen wij maar al te goed! Bij ons heeft u alles met één afspraak tot in de puntjes geregeld. Dat geeft rust en ruimte.

Distributie pakketjes

De kernactiviteit van AM-express is Distributie. Voor veel bedrijven is de transportafdeling een lastige klus met veel bijkomende kosten en administratieve rompslomp. AM-express ontzorgt door deze processen over te nemen tegen een helder en scherp tarief.

Express diensten

Van A naar B as soon as possible. Dat is express-service van AM-express. Hiermee bent u verzekerd van een snelle distributie van de goederen tot een correcte en tijdige levering binnen afgesproken termijn. Dankzij ons groot netwerk over héél België is er altijd wel de juiste oplossing voor uw spoed-zending.

Documenten vervoer

Moet er dringend een document ondertekend worden? Geen paniek! Bij AM-express kunnen wij het document bij u komen ophalen, naar de klant brengen om dit te ondertekenen en dan terug naar u brengen. En dit allemaal binnen no time!

Top service
& ervaring

Met een modern wagenpark, de meest moderne communicatiemiddelen, ruime op- en overslagfaciliteiten, een vakbekwaam team en een gestroomlijnde organisatie, staan wij zo sinds jaar en dag paraat voor onze klanten uit de directe omgeving, maar ook ver daarbuiten. Wij vervoeren goederen met zorg en volgens de gemaakte afspraken en levertijden.

Leuk weetje

200
Geleverde pakketjes per dag

Address List

Copyright © 2021 AM-express